Кромка ПВХ

+38 (099) 162-48-41
+38 (067) 962-58-11
info@stroy-trade.com.ua

Сфери застосування

Клей застосовується для приклеювання кромки різних видів: меламінової, поліестерної, АБС, ПВХ, шпону. Придатний також для нанесення на кромочний матеріал.

Упаковка

Поліетиленові мішки нетто 25 кг.

Зберігання

Зберігати в закритій фабричній упаковці в сухому прохолодному приміщенні при температурі до +25°C подалі від джерел тепла.

Застосування

Перед початком роботи клей Termokol 2015 необхідно нагріти до робочої температури. Більш низькі температури впливають на підвищення в’язкості клею, що утрудняє його нанесення, а також скорочують відкритий час. При тривалому нагріванні до більш високих температур клей розпадається і втрачає здатність склеювання. Тому при тривалих перервах у роботі температуру клею необхідно зменшити до 160ºС. Оскільки термостати можуть надавати неправильну інформацію, рекомендується час від часу контролювати температуру клею на роликовому аплікаторі.

Поверхні, що склеюються, повинні бути підготовлені до роботи: очищені від пилу та інших забруднень, висушені, витримані до кімнатної температури (не менше 18ºС). Не допускається проведення робіт у приміщеннях із протягами.

Для досягнення високої якості клейових з’єднань при роботі необхідно враховувати температуру повітря в приміщенні, температуру матеріалів, що склеюються, а також інструкцію по роботі з клеєнаносником. На якість склеювання істотно впливають спосіб і умови роботи, регулювання клеєнаносника, вид матеріалів, що склеюються.

Оптимальні умови роботи:

температура приміщення і материалу 18-25°C
відносна вологість 60-70%
вологість дерева 8-10%
кількість, що застосовується 150-220 г/м2
робочі температури 170-200°C
швидкість подачі не менш ніж 12 м/хв

При більш низькій швидкості пересування виробів, надто низькій або високій температурі клею, а також низькій температурі приміщення та деталей, що склеюються, якість склеювання не відповідає вимогам відповідних стандартів.

Очищення

У процесі підігріву клею необхідно постійно стежити за тим, щоб на стінках клейового бачка не накопичувався підгорілий шар клею, а в міру його утворення відразу ж видаляти з метою запобігання втратам при подачі контактного тепла і уповільнення швидкості розплавлення клею. Для видалення залишку клею в холодному бачку ми рекомендуємо суміш метиленхлориду та толуолу у відношенні 1:1.

Задайте вопрос! Вы получите ответ в течение 5 минут.

У нас Вы можете купить Termokol 2015 с отправкой по всей Украине